top of page
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Sähköpyörävuokraamon kotimaan matkavinkit

Kesä tuli Turkuun ja olemme huomanneet selvän nousun kävijämäärässä nettisivuillamme. Asiakkaamme kyselevät hyviä matkavinkkejä Turun saariston seudulle sekä sähköpyörien sopivuutta heidän kotimaan matkakohteille.

Suosittelemme retkeilyyn vuokraamomme Gran City -pyörämallia. Pyörässä on hyvät tavaratelineet, tehokas akku ja miellyttävän ryhdikäs pyöräilyasento. Yhdellä latauksella pääsee vähintään 70 km, jos käyttää avustusta reippaasti eikä lainkaan murehdi akun kestoa. Jos taas malttaa hieman rauhoittua ja käyttää avustusta säästäväisesti niin akku riittää pidemmällekin taipaleelle. Lisäksi annamme retkelle mukaan vedenpitävät tavaralaukut. Pyörän akkuja pystyy myös helposti lataamaan mistä tahansa verkkopistokkeesta, joten esimerkiksi lounastauolla latautuu niin kuski kuin pyöräkin.

Saariston rengastie on ehdoton suosikkimme matkakohteista. Lisätietoa reitistä voi käydä lukemassa reitin viralliselta nettisivulta. Sieltä voit esimerkiksi tarkistaa mitkä palvelut ovat auki näin korona-aikaan.

Muita hyviä sivustoja, joita voimme lämpimästi suositella, ovat tietysti Visit Turun kissmyturku -sivusto sekä Suoma ry:n ylläpitämä sivusto 100-syytä matkailla Suomessa.

Jos olet kuitenkin enemmän mökkeilijä kuin retkeilijä, niin voimme toimittaa sähköpyörät mökille. Kuljetamme pyörät ilmaiseksi noin 20 km säteellä Turun keskustasta.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page