top of page
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Tästä se lähtee - sähköpyörävuokraamo heräilee talviuniltaan!

Kevätaurinko on saanut sähköpyörävuokraamon hiihtopummit aktivoitumaan ja aloittamaan kesän valmistelut ihan tohinalla.


Kesälle 2021 onkin luvassa paljon uutta ja olemme siitä erittäin innoissamme.

 

Ihan ensimmäiseksi on mainittava uusi kalusto ja vuokrapiste. Olemme ottaneet valikoimiin sähköfatbiket. Sähköfättäreitä varten avaamme uuden vuokrauspisteen Turun Impivaaraan, hyvien pyöräilymaastojen viereen. Impivaarassa ei ole virallisia maastopyöräilyreittejä, mutta ajettavia polkuja löytyy kilometreittäin.


Tulemme julkaisemaan muutama aloittelijaystävällisen maastopyörälenkin, joita jokainen pystyy helposti seuraamaan ajon aikana omasta mobiililaitteestaan.

 

Toiseksi haluamme mainita uusista opastetuista retkistämme eli safareista. Talven aikana ideakypärää on pidetty tiukasti päässä ja olemme ideoineet muutaman uuden retken valikoimiimme. Uusien pyöräsafarien teemana tulee olemaan pyhiinvaellusreitit.


Turkuun perustetun pyhiinvaelluskeskuksen reittien pohjalta, olemme muokanneet safarireitit, joita voi kiertää helposti pyöräillen. Tule mukaan opastetullesafarille jos haluat tietää mistä Aurajoen varrelta löytyy Suomen ensimmäinen tunnettu kirkkopaikka ja nähdä paljon muuta mielenkiintoista historiaa!

 

Ja kolmanneksi kerromme digiloikastamme, joka olisi pitänyt tehdä jo ennen kuin elävien eläinten myyntii kiellettiin Kiinan Wuhanissa.


Jatkossa kaikki yksityishenkilöiden vuokraukset hoidetaan netissä toimivan varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmä näyttää reaaliaikaisen vuokraustilanteen, helpottaa fillarilaivaston vuokrausta ja mahdollistaa myös resurssivaraukset retkien osallistujista.


Isommat ryhmävaraukset kannattaa edelleen hoitaa ottamalla yhteyttä suoraan 10Bikesiin.


Olemme saaneet jo mukavasti kyselyitä mahdollisuudesta järjestää yrityksille työhyvinvointipäivät. Siihen meillä onkin hyvät eväät. Voimme räätälöidä monenlaisia tyhy-päiviä, oppaalla tai ilman. Ota yhteyttä, jos tarvitset porukallenne hauskan ulkoilupäivän sähköpyöräillen.

 

Olemme ottaneet COVID-19 pandemian huomioon toiminnassamme. Vuokrapyörien luovutus hoidetaan ulkotiloissa ja lisäksi desinfioimme jokaisen pyörän vuokrauksen alussa. Suosittelemme oman kypärän käyttöä.

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page