top of page

10BIKES sähköpyörävuokraamo POP-UP Ruissalon Camping alueella

10Bikes vuokraa sähköpyöriä Ruissalo Camoingin asiakkaille

 

Vuokrattavat pyörät ovat sähköavusteisia polkupyöriä.

Pyörät ovat helppokäyttisiä ja niiden range on noin 65-80 km. Täydellä akulla.

Vuokraaminen tapahtuu Camping alueen 

Vuokraaminen 

KOLME SYYTÄ MIKSI TEIDÄN YRITYKSEN PITÄISI LÄHTEÄ MUKAAN

1.

Ympäristöystävällisemmät valinnat voivat olla myös hauskoja ja tuoda iloa elämään. Tällä pilottiprojektilla haluamme osoittaa kuinka hauska ja monipuolinen kulkuvälinen sähköpyörä on. Tämä taas vaikuttaa positiivisesti elämänlaatuun ja saattaa tarjota uuden väylän kohti terveellisempiä elämäntapoja.

2.

Vaihtoehto yksityisautoilulle. Sähköpyörä on erinomainen kulkuväline varsinkin jos työmatka alle 15 kilometriä. Keskusta-alueella selvästi nopein kulkuväline. Projekti toteutetaan siksi että mahdollisimman moni pääsisi itse kokeilemaan sähköpyöräilyä ja vertaamaan sen hyötyjä ja haittoja yksityisautoiluun verrattuna.

3.

Vaihtoehto julkiselle liikenteelle. Pandemian aikaan on huomattu, että julkinen liikenne asettaa haasteita turvavälien ylläpitämiseen. Sähköpyörällä pidät huolta turvaväleistä ja nautit raikkaasta ulkoilmasta.

4.

Bonuksena vielä mainittakoon että yritykset jotka haluavat viestiä itsestään vastuullisena ja virkeänä työyhteisönä saavat tästä yhden lisäkeinon brändiviestintään.

Mikä kilometrikisa?

 

Etsimme mukaan yrityksiä, jotka olisivat valmiita osallistumaan leikkimieliseen kilometrikisaan projektissa olevia vastaan. Kilometrikisa antaisi konkreettista näyttöä siitä missä laajuudessa kukin yritys on pystynyt ”jalkauttamaa” sähköpyörät yrityksensä henkilöstön käyttöön.

 

GPS seuranta kertoo realiaikaisesti pyörillä kuljetut kilometrit, eikä niitä tarvitse erikeen raportoida ajon jälkeen.

 

Sähköpyörällä voidaan taittaa työmatkat tai työpäivän aikana tapahtuvat työajot. Keskusta-alueella polkupyörän parkkeeraaminen ei tuota samanlaisia haasteita kuin autolla liikuttaessa.

 

 

Miksi pilottiprojekti kestää näin pitkään ja miten pyöräily onnistuu talvella?

 

Uskomme että ihmisten pitää päästä kokeilemaan sähköpyöräilyä kaikkina vuodenaikoina. Talvikuukaudet ja Turun leuto ilmasto sopii hyvin pyöräilyyn, kunhan varusteet ovat kunnossa. Sähköpyöräillessä ei tule hiki, joten pukeutumisongelmaa ei ole samalla lailla kuin ”luomupyöräilyssä”.

 

Pyörissä on lokasuojat ja ketjusuojus, joten vaatteet eivät pääse likaantumaan.

Riittävän pitkä kokeiluaika takaa sen, että ne hieman hitaamminkin syttyvät henkilöt saavat aikaiseksi kokeilla sähköpyöräilyä. Projekti päättyy kesän 2022 kynnyksellä. Jos yritys haluaa jatkaa sähköpyörien yhteiskäyttöä, se onnistuu helposti sillä latausasema on jo asennettu.

 

 

Pyörien huollosta vastaa järjestelmätoimittajan kumppani ja 10Bikes päivystää ongelmatapauksissa. Pyörät ovat yhteiskäyttöpyöriksi suunniteltuja, joten rungon geometria sopii suurimmalle osalle käyttäjistä.

 

Pyörissä on järjestelmätoimittajan ottama vakuutus.

 

 

Miksi yhteiskäyttö eikä työsuhde-pyörä?

 

Koska omistaminen on niin 2010-lukua 😊

 

Vaihtelevat työajat ja etätyöskentelyn yleistyminen tarkoittaa epäsäännöllisyyttä työmatkarutiineissakin. Yhteiskäyttö palvelee isompaa ryhmää ja samalla tukee resurssiviisautta.

 

Oletteko kiinnostuneita kuulemaan lisää?  Esittelemme mielellämme tarkemmin Sähköpyöräilyn kilometrikisaa 2021

Ota yhteyttä:

Taneli@dumwise.fi

0408279569

JOS EMME KOKEILE UUSIA VAIHTOEHTOJA - MIKÄÄN EI MUUTU

bottom of page