top of page
Etsi
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Kaikkien aikojen pyöräilykesä!


Sähköpyörävuokraamossa on ollut hilpeää hulinaa koko kesän. Kotimaan matkailijat ovat selvästi löytäneet Saariston rengastien. Se on ollut ylivoimaisesti suosikkikohteena useimmilla meidän asiakkaistamme. Olemme iloisia, että rengastien pyöräilijöiden liikenneturvallisuus on noussut puheenaiheeksi valtakunnan mediassa. Saariston rengastietä markkinoidaan pyöräilijöille, mutta matkalla on useita osuuksia, joissa pyörätietä ei ole. Luulemme, ettei asiasta olisi noussut yhtä iso haloo, jos rengastietä olisi kiertämässä enemmän ulkomaalaisia turisteja kotimaisten sijasta. Me suomalaiset kun osaamme vaatia hyvää liikenneturvallisuutta. Sähköpyörävuokraamossa toivomme, että Turku, Kustavi, Naantali ja Parainen ryhtyisivät pikaisesti toteuttamaa hanketta, jolla Saariston rengastien liikenneturvallisuutta saataisiin parannettua. Voisiko ensimmäinen askel olla ajonopeuksien hiljentäminen?

 

Kiitos tähän mennessä kaikille asiakkaillemme. Olette löytäneet meidät ilahduttavan hyvin. Kesälomasesonki on vielä käynnissä, mutta me suunnittelemme jo uusia citysafareita ja vuokrauspisteitä. Opastetuille citysafareillemme on riittänyt asiakkaita joka viikko. Olemme pyöräilleet hellesäässä Nauvoon Saaristoseikkailulla, nauttineet virkistävistä sateista eMTB-testilenkillä ja ihailleet kesäistä Turkua 7 kukkulan kierroksella.

Ensi viikolla tulee myyntiin meidän uusin citysafari -kohde: opastettu retki Naantaliin. Tällä pyöräretkellä pyöräillään Naantaliin nauttimaan kesäpäivästä ja takaisin seilataan höyrylaiva S/S Ukkopekan kyydissä. Retken voi tehdä myös itsenäisesti, jos uskoo pärjäävänsä ilman paikallista pyöräilykaveria. Retki tulee myyntiin VisitNaantalin omaan myyntialustaan.


 

Olemme olleet onnekkaita ja löytäneet rinnallemme hyviä yhteistyökumppaneita. Sähköpyöräkauppa Lucky eBike on auttanut meitä, kun oma sähköpyöräkalusto ei aivan riittänyt. Kesäkuussa saimme pari esittelypyörää polttariporukan käyttöön ja kaikki pääsivät maastoon polttareita viettämään. Heinäkuussa saimme lainaksi lasten sähköpyörän. Ilman Tomin ja Mikan apua olisimme joutuneet perumaan usean hengen pyöräreissut. Kannattaa käydä Viilarinkadulla katsomassa Lucky eBiken valikoima. Sieltä löytyy asiantuntijoiden avustuksella sopiva sähköpyörä jokaiselle kuskille.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Äitienpäiväksi ohjelmaa ja lahjavinkki!

Äitienpäivä hengittää niskaan eikä yhtään lahjaideaa ole kädenulottuvilla. Kukat tietysti toimivat aina, mutta olisi kova halu keksiä jotakin uutta ja erityistä. Me sähköpyörävuokraamossa ojennamme au

Comments


bottom of page