top of page
10BIKES-LOGO-MAGENTA.png

-TURKU CITYSAFARIT-

Opastetut Citysafarimme on tarkoitettu kaikille kunto- ja taitotason pyöräilijöille. Ne ovat loistava tilaisuus koeajaa sähköavusteisia polkupyöriä. Kaikkiin opastettuihin safareihimme kuuluu polkupyörä ja opastus. Safarimme toteutetaan rauhalliseen tahtiin ja näin varmistetaan että kaikki osallistujat kokevat olonsa turvalliseksi ja nauttivat pyöräilystä.

 

Oppaamme ovat kokeneita ja monikielisiä. Tunnemme hyvin Turun alueen ja lähimaastojen pyöräilyreitit. 10Bikesin pyöräilyoppailla on reilusti kokemusta pyöräilyretkien järjestämisestä ulkoliikunnan ohjaamisesta sekä ensiapukoulutus. Pyöräretkemme toteutetaan turvallisuus sekä osallistujien kuntotaso huomioiden, rauhallisessa ja hauskassa tunnelmassa.

 

Olemme mestareita pyöräretkien järjestämisessä työporukoille ja ryhmille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tiimille hauska pyöräilyretki 10Bikesin johdolla!

Kesän 2024 ohjelmaan olemme nostaneet kaksi uutta retkeä. Meidän suosituimman 2 h kestävän Seitsemän Kukkkulan kierroksen lisäksi tarjoamme uutta 4 h pituista retkeä Kuusiston linnan raunioille ja Ryövärinholman luoliin. Toinen uutuusretki on kolmepäiväinen Saariston Rengastien kiertävä retki. 

Saariston Rengastien retkiä järjestämme kolme kappaletta kesällä 2024. Retki sisältää sähköpyörän ja opastuksen lisäksi kaksi yötä yhteismajoituksessa aamupaloineen. Tämä on oiva retki sinulle jos olet halunnut pyöräillä Saariston rengastien, mutta et halua lähetä yksin. Lisäksi retki toimii hyvin lajikokeiluna sähköpyöräilyyn tai pyöräretkeilyyn.

Saariston Rengastien retkien päivämäärät näet alempana tarkemmassa retkikuvauksessa. Muut retket toteutetaan tilauksesta.

Tule mukaan nauttimaan kanssamme huolettomasta pyöräretkestä!

DSC_0240.JPG

Kesän 2024 opastetut retket

7 kukkulan kierros

Helpoin, nopein ja hauskin tapa ottaa Turku haltuun!

7 KUKKULAN KIERROS - TUTUSTU TURKUUN SÄHKÖPYÖRÄILLEN 2 h

Mikä yhdistää Roomaa, Istanbulia, Ateenaa, Barcelonaa ja Turkua? Kaikki on rakennettu seitsemän kukkulan päälle.

 

Citysafarillamme valloitat Turun legendaariset 7 kukkulaa, kuulet tarinan Hirttokukkula-nimen takana, ihastelet pahamaineisimman vankilan muodonmuutosta ja katselet kaupungin kattojen ylle Petreliuksen muistomerkiltä. Valmistaudu näkemään kauniita puistoja, hienoa arkkitehtuuria ja Suomen vanhimman kaupungin kesäisen jokirannan.

 

Sähköpyörän selässä liidät kukkuloiden päälle kuin myötätuulessa. Tule mukaan kierrokselle, vaikka tuntisit Turun kuin omat taskusi. Takaamme että näet kaupungin uudella tavalla.

HINTA: 129 € (3 osallistujaa, lisähenkilöt 25 € / hlö)

Maksimi ryhmäkoko 8 henkilöä.

KESTO: noin 2 tuntia

TASO: helppo

ALOITUSPAIKKA: Hotel Kakola

SISÄLTÄÄ: Opastuksen, Sähköpyörän ja kypärän

Ota mukaan säänmukainen vaatetus

Varaukset sähköpostitse info@10bikes.fi

RAUNIORETKI KUUSISTOON

Tervetuloa unohtumattomalle retkelle historiallisten nähtävyyksien äärelle, joka sopii täydellisesti niin lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin.

 

Lähde kanssamme tutustumaan Kuusiston linnan raunioihin ja Ryövärinholman luolaan. Matkan varrella kuulet mielenkiintoisia tarinoita alueen historiasta ja nautit upeista maisemista. Retken kesto on noin 4 tuntia, ja se tarjoaa esimakua Saariston Rengastiestä ja leppoisasta sähköpyöräretkeilystä. Liity seuraamme ja lähde mukaan seikkailuun!

HINTA: 299 € (3 osallistujaa, lisähenkilöt 49 € / hlö)

KESTO: noin 4 tuntia

TASO: helppo

ALOITUSPAIKKA: Puutarhakatu 40 Turku

SISÄLTÄÄ: Opastuksen, Sähköpyörän ja kypärän

 

Ota mukaan säänmukainen vaatetus ja snäksit

Varaukset sähköpostitse info@10bikes.fi

 

SAARISTON RENGASTIE - 3 päivää, 2 yötä

Tervetuloa kiertämään kanssamme Saariston Rengastie sekä tutustumaan pyöräretkeilyyn Suomen suosituimmalla reitillä!

Pyöräretki on opastettu ja se toteutetaan Ride&Seek-tyylisellä opastuksella eli osallistujien on mahdollista liittyä mukaan opastettuun porukkaan tai edetä omaa tahtia. Reitin kokonaispituus on noin 180 km ja siihen on varattu kolme päivää ja kaksi yötä.

Retki on mainio tilaisuus kokeilla pyöräretkeilyä ja sähköpyöräilyä. Yöpymiset on järjestetty yhteismajoitustyylillä niin, että jokaisella on petipaikka, mutta osallistujat voivat halutessaan tuoda omat teltat tai riippumatot mukanaan. Retkeen osallistujat voivat vaihtoehtoisesti varata myös omat mieleiset majoitukset yöpymiskohteiden läheisyydestä tai reitin varrelta. Jos rengastiellä haluaa viipyä vielä pidempään, kannattaa ottaa yhteyttä 10Bikes -sähköpyörävuokraamoon ja kysyä neuvoa kuinka retkeä voisi muokata.

Retken hintaan kuuluvat sähköpyörä ja pyörälaukut, opastus, tarvittaessa huoltoapu reitillä sekä aamiaiset.

Mitä tarkoittaa, että retki toteutetaan Ride&Seek-tyylisellä opastuksella? Ride & Seek -retkellä opas pyöräilee reitillä, mutta osallistujat voivat pyöräillä itsenäisesti kohti ennalta asetettuja reittipisteitä. Reittipisteisiin on helppo navigoida esimerkiksi oman matkapuhelimen ja Google Mapsin avulla eikä erillistä pyöräilynavigaattoria tarvita.

Reitti on pääosin päällystettyä tietä. Kevyenliikenteen pyöräilyteitä on reitillä noin kolmasosa. Osallistujien pitää osata pyöräillä autoteillä muun liikenteen seassa. Reitillä on muutama lyhyt maantieosuus, jossa liikenne on vilkasta, mutta pääasiassa pyöräillään hiljaisia ja rauhallisia saaristoteitä pitkin.

Retken hinta sisältää:

Mukavaa seuraa ja iloista mieltä. Opastuksen, sähköpyörän (sis. laturin ja kaksi kpl tarakkalaukkuja), Yöpymisen yhteismajoituksessa sekä aamupalat, saunamahdollisuus  yöpymisten yhteydessä.

Retkellä käytettävät pyörät ovat 10Bikes -sähköpyörävuokraamon sähköavusteisia retkipyöriä. Pyörä on helppokäyttöinen ja miellyttävä ajaa. Retkelle voi myös osallistua omalla pyörällä, mutta valitettavasti hinnasta ei saa alennusta oman pyörän käytöstä.

Retken hinta ei sisällä aamupalaa lukuun ottamatta muita ruokailuja ja M/S Antonian lauttalippua (15€).

Retkellä toteutetaan turvallisen tapahtuman ja tilan periaatetta. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista. 10Bikesin tapahtumissa jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissa ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta. Jos havaitset retkellä epäasiallista käytöstä, ilmoita siitä oppaalle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@10bikes.fi

HINTA: 349 €

KESTO: 3 päivää

REITIN PITUUS: noin 180 km

ALOITUS PAIKKA: Turku, Puutarhakatu 40 (Onnipyörä Portsa)

SISÄLTÄÄ: Opastus, sähköavusteinen polkupyörä & kypärä, tavaralaukut, majoitus aamupaloinen

OTA MUKAAN: Vaatteet ja varusteet joita uskot tarvitsevasi kolmen päivän pyöräretkellä, muttara kohtuudella sillä kuljetat kaiken mukanasi.

Ylimääräiset matkatavarat voi jättää säilytykseen 10Bikesin varastoon.

 

Maximi osallistujamäärä 12 hlö.

 

Aloitus klo 15.00 ja paluu Turkuun kolmantena päivänä klo 18.00 mennessä

RETKEN AJANKOHDAT:

1. Retki: 10.-12.6.2024

2. Retki: 26.-28.6.2024

3. Retki: 13.-15.8.2024

bottom of page