-TURKU CITY SAFARIT-

Opastetut City safarimme on tarkoitettu kaikille kunto- ja taitotason pyöräilijöille. Ne ovat loistava tilaisuus koeajaa sähköavusteisia polkupyöriä. Kierroksemme alkavat ja päättyvät toimipisteellemme; Yliopistonkatu 8. Kaikkiin opastettuihin safareihimme kuuluu polkupyörä ja opastus. Safarimme toteutetaan rauhalliseen tahtiin ja näin varmistetaan että kaikki osallistujat kokevat olonsa turvalliseksi ja nauttivat pyöräilystä.

Oppaamme ovat kokeneita ja monikielisiä. Tunnemme hyvin Turun alueen ja lähimaastojen pyöräilyreitit. Opastetuille pyöräilykierroksilla on viikko-ohjelma ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@10bikes.fi. Varaa paikkasi ajoissa, sillä kysyntä on suurta ja paikkoja rajoitetusti. Tarvittaessa järjestämme pyöräilykierroksia viikko-ohjelman ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Ohjelma kesä 2020:

7 kukkulan kierros: päivittäin klo 17

muut ajat mahdollisia tilauksesta

eMTB-testisafari päivittäin erillisellä varauksella

Saaristoseikkailu: maanantai, torstai ja sunnuntai

muut ajat mahdollisia tilauksesta

VARAUKSET: Täytä alla oleva lomake tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@10bikes.fi

7 KUKKULAN KIERROS

Tämä opastettu City safarimme nimeltään 7 kukkulan kierros kulkee läpi legendaaristen kukkuloiden, joiden päälle Turun nykyinen asemakaava aikoinaan suunniteltiin. Tämä on upea tilaisuus tutustua Turkuun ja sen historiaan, onhan kyseessä Suomen vanhin kaupunki. Kierroksen aikana näet kauniita puistoja ja hienoa arkkitehtuuria. Sähköpyörän selässä sitä onkin aikaa katsella nähtävyyksiä, kun otsahiki ei kirvele silmissä. Tehokkaan sähköavustuksen ansiosta pyöräilet kukkuloiden päälle, kuin myötätuulessa. Tule mukaan vaikka tuntisit Turun, kuin omat taskusi. Takaamme, että näet kaupungin uudella tavalla!

 

Kesto: 2 tuntia

Reitin pituus: 15 km

Taso: helppo (osa reitistä ajetaan autoteillä, joten liikennesäännöt on tunnettava)

Hinta: 35€ / henkilö

eMTB-TESTISAFARI

Opastettu eMTB-testisafari on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokeilla ensi kerran maastopyöräilyä sähköavusteisella polkupyörällä. Kierroksen reitti on suunniteltu, niin että jopa vasta-alkajat pystyvät sen pyöräilemään. Reitti kulkee pääasiassa hiekkateillä ja pehmeillä poluilla. Oppaamme varmistaa että kierroksen vauhti on kaikille sopiva. Pienryhmän ansiosta, jokainen saa varmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä kuinka edistyä maastopyöräilyssä. Tule rohkeasti kokeilemaan uutta harrastusta, mutta varo, moni on jäänyt koukkuun!

 

Kesto: 2 tuntia

Reitin pituus: 15 km

Taso: vasta-alkaja

Hinta: 40€ / henkilö

SAARISTOSEIKKAILU

City safarimme Saaristoseikkailu, on hieno tapa tutustua yhdessä päivässä ihanaan Turun saaristoon. Tämä koko päivän kestävä kierroksemme kulkee Turusta, Kaarinan ja Paraisten läpi Nauvoon. Matkalla pysähdymme mm. Kuusistossa. Nauvosta tulemme lautalla takaisin Turkuun Seilin saaren kautta. Kierroksen ajovauhti on rento ja sopii nautiskelijoille enemmän kuin suorittajille. Oppamme varmistaa että kiire unohtuu ja pysähdymme kuvauksellisissa paikoissa. Kierros alkaa noin klo 9 aamulla ja takaisin Turkuun palaamme noin kello 18.30.

 

Kesto: 1 päivä

reitti: Turku-Parainen-Nauvo 60 km

Ajovauhti: leppoisa

Hinta: 120 € (lauttaliput kuuluvat hintaan)

Ilmoittaudu mukaan retkelle
arrow&v

YHTEYSTIEDOT

info@10bikes.fi

+358400176100

Noutopiste:

Yliopistonkatu 8
20100 Turku

  • whatsapp iconi
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by 10Bikes - Dumwise Oy - FI2953254-5

10BIKES-LOGO-SHORT-MAGENTA.png