top of page
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Sähköpyörävuokraamon toiminta poikkeusaikana

Suomi ja muu maailma kärvistelee vielä koronaviruksen aiheuttamien poikkeustoimien puristuksissa, mutta me sähköpyörävuokraamossa suhtaudumme luottavaisesti toiseen kesäkauteemme. Tietysti joitakin haasteita tämä poikkeusaika meille asettaa, mutta yritämme mahdollisimman vastuullisesti sekä kivuttomasti pärjätä näiden rajoitusten kanssa. Tuemme hallituksen asettamaa linjausta lähikontakitien välttämisestä, mutta uskomme että nyt tarvitaan vaihtoehtoja ulkoilulle ja liikunnalle. Miltä kuulostaisi yhteinen pyörälenkki perheenjäsenten kesken?


Sähköpyörien vuokraaminen onnistuu sähköpostitse (info@10bikes.fi), whatsappissa tai soittamalla numeroon 0400 176100. Palvelemme Turun keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 8 sisäpihalla. Jokainen pyörä desinfioidaan vuokrauksen jälkeen ja kannustamme asiakkaitamme käyttämään omia pyöräilykypäriä. Voimme myös toimittaa fillareita Turun alueella asiakkaan osoittamaan paikkaan, jos haluaa välttää liikkumista keskustassa. Rajoitustoimien vuoksi emme tällä hetkellä järjestä opastettuja City safareita, kuten Seitsemän kukkulan kierrosta tai eMTB-safaria.


Koronaviruksen vuoksi emme käytä käteistä rahaa lainkaan, mutta yleisimmät pankkikortit käyvät maksuvälineenä. Lisäksi meillä voi maksaa yleisimmillä liikuntaseteleillä.


Tiedoksenne, että tutkitusti sähköpyöräilyllä on tehokkaampi kuntoiluvaikutus kuin tavallliselle polkupyörällä. Jos ette usko, niin tulkaapa testaamaan!

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page