top of page
Etsi
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Saaristoseikkailu - rento retki sähköpyöräillen

Järjestämme opastettuja sähköpyöräretkiä, joita kutsumme yleisesti City safareiksi. City safarit ajetaan aina osallistujien ehdoilla, sähköpyöräilystä nauttien. Viime kesänä suosituin safari oli Turun 7 kukkulan kierros, jossa kierrämme Turkua ristiin rastiin. Tänä vuonna toivomme, että Saaristoseikkailu saisi yhtä suositun vastaanoton.

 

Saaristoseikkailu suuntautuu Turusta Kaarinan kautta Nauvoon. Matkalla pysähdymme mm. Kuusiston linnanraunioilla ja Paraisten Vanhalla Malmilla – 1800-luvun puutaloalueella. Nauvossa lastaamme sähköpyörät laivaan ja nautimme saaristomaisemista laivasta käsin. Lähtö Turusta on noin 9.00 aamulla ja paluu Turkuun tapahtuu noin klo 18.00.


Ensi maanantaina 15.6.2020 ajetaan kesän ensimmäinen Saaristoseikkailu. Mukaan mahtuu vielä osallistujia. Opastetun retken hinta on 120 € ja se sisältää opastuksen, sähköpyörän ja laivalipun. Pyöräilyä tulee retkellä noin 60 km. Matka saattaa kuulostaa paljolta, mutta laadukkailla sähköpyörillä se taittuu kevyesti.


Koska kyseessä on kesän 2020 ensimmäinen Saaristoseikkailu, tarjoamme osallistujille 20 € alennuksen jos mukaan saadaan vielä 3 osallistujaa. Tervetuloa mukaan tai vinkkaa kaverille kesän rennoimmasta pyöräretkestä!


 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@10bikes.fi tai whatsappilla 0400176100


Lue lisää City safareistamme nettisivuiltamme:


Lue lisää Vanhasta Malmista YLE:n Egenlandin artikkelista:
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Äitienpäiväksi ohjelmaa ja lahjavinkki!

Äitienpäivä hengittää niskaan eikä yhtään lahjaideaa ole kädenulottuvilla. Kukat tietysti toimivat aina, mutta olisi kova halu keksiä jotakin uutta ja erityistä. Me sähköpyörävuokraamossa ojennamme au

Comentarios


bottom of page