top of page

Koe Turun saaristo sähköpyöräillen!

10BIKES-LOGO-SLOGAN.png
About Us
IMG_20210711_134504560_HDR.jpg

Sähköavusteinen polkupyörä on paras tapa tutustua Suomen Turkuun ja Turun saaristoon. Sähköpyöräily on helppoa ja soveltuu kaikille kuntotasosta riippumatta. 

 

Vuokra-ajan voit itse valita muutamasta tunnista useaan päivään. Meiltä saat tarvittavat varusteet, sekä vinkkejä hyvistä kohteista ja pyöräilyreiteistä.

 

Sähköpyörämme ovat laadukkaita ja luotettavia. Pyörämallimme ovat matalarunkoisia City- & Touring -mallia lisäksi maastopyöräilyä kaipaaville vuokraamme Focuksen 2022 mallia olevia jousitettuja maastopyöriä.

 

Yhdellä latauksella sähköavustus kestää jopa 120 km, mikä varmasti riittää yhden päivän ajelulle. Suosituimmat kohteemme ovat Turun Saariston rengastie ja Ruissalon kansanpuisto. Reittivinkeistämme löydät erilaisia reittejä niin retkipyöräilyyn kuin maastoonkin. 

 

Tule mukaan opastetuille retkillemme jos kaipaat pyöräilykaveria, kivat kokemukset on paras jakaa muiden kanssa!

IMG_20220617_123954502_MP.jpg

Vuokraamomme sijaitsee Turussa osoitteessa: 

PUUTARHAKATU 40

Palvelemme: arkisin 10-18, la 10-15, sunnuntaisin tilauksesta.

Sähköpyöriemme saa vuokrattua myös Hotelli Kakolasta. Hotelli Kakolan sähköpyöräasema on miehittämätön viiden sähköpyörän asema josta saa pyörä vuokralle lyhytaiakseen käyttöön. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Vuokraamiseen tarvitset MOVELO-mobiilisovellusta. Vuokraus alkaa ja päättyy sähköpyöräasemalle.

Hinnat alkaen 15 € / h. Movelo sähköpyörät soveltuvat hyvin lyhytaikaiseen vuokraukseen kuten muutaman tunnin pyöräretkeen Ruissaloon.

_MG_5354.jpg

MEILLÄ KÄY LIIKUNTAEDUT

SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png
Edenred-Color_Digital-use.png
Eazybreak_ePassi-Group_logo-300x200.png
Epassi Logo Primary Color RGB.png
Our Guides
IMG_20200830_114723748_edited.jpg

TUTUSTU TIIMIIMME

10Bikes sai alkunsa, kun kaksi hiihtopummia ideoivat itselleen kesätöitä. Totesimme pyöräilyopastuksen olevan paras tapa jakaa innostustamme pyöräilyyn ja kesäiseen saaristoon. 

 

 Kesä 2024 on sähköpyörävuokraamomme kuudes toimintakausi. Toimintamme keskittyy räätälöityjen pyöräretkien järjestämiseen työporukoille ja ryhmille sekä sähköpyörien vuokraukseen Turun matkailijoille. Kesällä 2024 järjestämme kolme opastettua retkeä Saariston rengastien kiertäen. Vuokraamon toimintaa ja oppaina toimivat Taneli & Hedi. Kysy meiltä retkivinkkejä!

Tule mukaan kanssamme opastetuille retkillemme tai pyöräile itsenäisesti minne nenä näyttää.

 

Meiltä saat luotettavat sähköpyörät, varusteet ja hyvät reittivinkit!

#10bikes

Contact Us
bottom of page