Yhdistä ulkoilu ja kuntoilu sähköpyöräillen

 

-Sähköpyörävuokraamo Turussa-

Olemme ottaneet koronavirustilanteen huomioon tominnassamme. Opastetuilla City safareilla olemme rajanneet osallistujamäärän kymmeneen henkeen. Kaikki pyörämme desinfioidaan ennen ja jälkeen vuokrauksen. Suosittelemme asiakkaillemme omien hanskojen ja pyöräilykypärien käyttöä. Vuokraus alkaa ja loppuu normaalisti toimipisteelleemme (Yliopistonkatu 8) mutta voimme myös toimittaa pyörät asiakkaan osoittamaan paikkaan Turun alueella.

Sähköpyörä on paras tapa tutustua Suomen Turkuun ja Turun Saaristoon. Sähköpyöräily on helppoa ja soveltuu kaikille kuntotasosta riippumatta.  Varaa ePyörä ja nouda se 10Bikesin toimipistestä Turun keskustasta. Lyhyen opastuksen jälkeen olet valmis seikkailuun. Vuokra-ajan voit itse valita muutamasta tunnista useaan päivään. Meiltä saat tarvittavat varusteet, sekä vinkkejä hyvistä kohteista ja pyöräilyreiteistä.

Sähköpyörämallimme ovat laadukkaita ja uusinta mallia. Valittavanasi on joko rento City-pyörä tai villiäkin menoa kestävä täysjousitettu eMTB-pyörä. Yhdellä latauksella sähköavustus kestää jopa 120 km, mikä varmasti riittää yhden päivän ajelulle. Suosituimmat kohteemme ovat Turun Saariston rengastie ja Ruissalo. Katso muita suosittelujamme osiosta retkivinkit

Tiesitkö, että sähköpyöräilyn kuntoiluvaikutus on tehokkaampi kuin tavallisella polkupyörällä!

_MG_5681_edited.jpg

VUOKRAT ALKAEN 45€

Asiakkaidemme kommentteja:

"En ollut ennen kokeillut sähköpyörää, enkä varsinkaan maastopyörää, mutta Sehän olikin aivan fantastista. Suosittelen kaikille!"

Oili, Turku

 

TUTUSTU TIIMIIMME

10Bikes sai alkunsa, kun kaksi hiihtopummia ideoivat itselleen kesätöitä. Kriteereinä oli, että työn täytyy olla hauskaa ulkoaktiviteettia Turussa, koska Suomen Turku ja sen saaristo on parasta kesällä.

 

 10Bikes sähköpyörävuokraamon ja opaspalvelun tavoitteena on näyttää, kuinka upea kulkuväline sähköpyörä on ja miten mahtavia elämyksiä Turun saaristossa voikaan kokea. Vuokraamon lisäksi järjestämme opastettuja City-safareita niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Tilaa meiltä räätälöity elämyspäivä yrityksellesi tai kaveriporukallesi.

Ota yhteyttä : info@10bikes.fi

Hedi Tenho

Hedi on yhtä aito turkulainen kuin TPS ja Åbo Akademi. Hän tietää Turun menovinkit ja saariston helmet.

Talvisin Hedin löytää laskemassa Lapin tuntureilla, kesäisin pyöräilemässä Turussa tai kalastamassa kesämökillään Paraisilla.

Kysy häneltä reittivinkkejä tai anna hänen viedä sinut seikkailulle Turun parhaisiin paikkoihin.

Taneli Peussa

Taneli on aina ollut intohimoinen pyöräilyn harrastaja. Sähköpyöräily on vienyt harrastuksen täysin uudelle tasolle. Taneli nauttii pyöräilyn lisäksi vapaalaskusta Japanissa sekä melomisesta Turun saaristossa. 

Turussa ja Turun saaristossa on niin paljon mahtavia paikkoja, että yksi kesä ei riitä niiden tutkimiseen.

Tule mukaan kanssamme opastetuille retkillemme tai vuokraa sähköpyörä ja pyöräile minne nenä näyttää. Meiltä saat luotettavat sähköpyörät sekä varusteet ja hyvät vinkit!

#10bikes

 

YHTEYSTIEDOT

info@10bikes.fi

+358400176100

Noutopiste:

Yliopistonkatu 8
20100 Turku

  • whatsapp iconi
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by 10Bikes - Dumwise Oy - FI2953254-5

10BIKES-LOGO-SHORT-MAGENTA.png