top of page
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Äitienpäiväksi ohjelmaa ja lahjavinkki!

Äitienpäivä hengittää niskaan eikä yhtään lahjaideaa ole kädenulottuvilla. Kukat tietysti toimivat aina, mutta olisi kova halu keksiä jotakin uutta ja erityistä. Me sähköpyörävuokraamossa ojennamme auttavan kätemme ja tarjoamme lahjavinkin, jonka omaperäisyys saa haukomaan henkeä. Äitienpäivänä tarjoamme äideille sähköpyörän vuokrauksen ilmaiseksi!*


Suosituksemme äitienpäivän ohjelmaksi olisi esimerkiksi tällainen:

Vie äiti sähköpyöräretkelle ja piknikille. Hyviä kohteita ovat Turun puistot, joissa kirsikan kukinta on upeimmillaan tai Liedon Vanhalinna, josta on upeat näkymät Aurajoelle tai sporttinen lenkki Kakskerran ympäri. Ulkoilu ei onneksi ole kiellettyä ja pyöräilemällä on helppo säilyttää turvaväli muihin kansalaisiin.


Kokemuksemme mukaan kaikki äidit ovat tähän saakka nauttineet sähköpyöräilystä, joten annamme lahjavinkille tyytyväisyystakuun!


Mukavaa äitienpäivää toivottaa,

10Bikes-tiimi Taneli & Hedi


*Äitienpäivänä 10.5.2020 tarjoamme äideille 2h sähköpyörävuokrauksen ilmaiseksi. Tarjous on 1 pyörä / äiti. Olemme äitienpäivänä auki klo 10-20. Teethän varauksen 9.5.2020 mennessä sähköpostitse info@10bikes.fi tai whatsappissa 0400176100.
0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page