top of page
Etsi
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

KIITOS SUOMALAISET!


Kesän kiireisin lomakausi alkaa lähentyä loppuaan ja haluamme kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia asiakkaitamme hienosta kesäsesongista. Toinen koronakesä piti odotukset alhaalla, mutta talvi lapissa oli ollut kiireinen kotimaan matkailijoiden ansiosta. Siksi olimme uumoilleet, että kotimaanmatkailu voisi olla tänä kesänä erittäin suosittua Turussa. Aavistuksemme kävivät toteen kun heinäkuun ensimmäisestä viikosta alkaen lähes kaikki pyörät olivat vuokrattuina. Turun saariston rengastie oli Suomen suosituin pyörämatkailukohde.


Suurin pyörämatkailun vetonaula oli saariston pieni rengastie, joka on noin 100 km pitkä. Mutta lähdettiin meidän pyörillä myös päiväretkelle Ruissaloon, Naantaliin tai useamman päivän seikkailulle Ahvenanmaalle.


Olemme erittäin kiitollisia kaikille ystävillemme, joita saimme kesän aikana tavata ja iloita yhdessä Turun hienoista pyörämatkailukohteista.


 

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ


Vaikka kesän helteet ovat takanapäin ja illat alkavat viilentyä, niin haluisimme muistuttaa, että elokuu on mitä mainioin aika pyörämatkailuun. Kiireisin matkailusesonki on hiljentynyt, mutta sää suosii ulkoilijaa ja merivesi on edelleen lämmintä.


Suosittelemme pyöräretkeä harkitsevalle kesän suosituinta ”ulkomaan” kohdetta eli Ahvenanmaata. Ahvenanmaa on ihanan lähellä, mutta silti tarjoaa ulkomaanmatkan elämyksiä. Meidän suosikkireittimme on Turusta Paraisten kautta Galtbyyn lauttarantaan. Galtbystä voi hypätä yhteysaluksen kyytiin joka vie matkailijoita Ahvenanmaan pieniin saariin, kuten Kökariin tai Föglöhön. Ahvenanmaan pääsaarella on paljon nähtävyyksiä pyöräilymatkan päässä. Saari on iso mutta ei niin iso etteikö sen pystyisi kiertämään pyöräillen. Takaisin Ahvenanmaalta suosittelemme hyppäämään Viking Gracen kansipaikoille ja nautiskelemaan Turun saariston näkymistä, buffetissa herkutellen.


Jos kaipaat retkivinkkejä Ahvenanmaalle ota yhteyttä. Autamme mielellämme reittisuunnittelussa.


 

TYKYPÄIVÄÄN OHJELMAA SÄHKÖPYÖRÄRETKESTÄ


Impivaaran POP-UP vuokraamo palvelee vielä syyskuun loppuun asti. Tule kokeilemaan läskipyöräilyä tai pyydä meitä järjestämään työkavereillesi työhyvinvointi-päivä opastetun maastopyöräretken muodossa.


Pystymme järjestämään matalan kynnyksen maastopyöräelämyksen, joka ei vaadi osallistujilta aikaisempaa kokemusta maastopyöräilystä.


Järjestämme myös opastettuja sähköpyöräretkiä Turun keskustan vuokraamostamme. Opastetujen retkien aiheena muun muassa Turun seitsemän kukkulaa, Pietarin polku – Aurajoen pyhiinvaellusreitti tai Pyhän Olavin sähköpyöräretki Nauvoon.


Tervetuloa sähköpyöräilemään - mambaa kuulokkeisiin ja kasvot kohti aurinkoa!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Äitienpäiväksi ohjelmaa ja lahjavinkki!

Äitienpäivä hengittää niskaan eikä yhtään lahjaideaa ole kädenulottuvilla. Kukat tietysti toimivat aina, mutta olisi kova halu keksiä jotakin uutta ja erityistä. Me sähköpyörävuokraamossa ojennamme au

Ajatuksia koronan vaikutuksista matkailuun

Helsingin Sanomissa oli viikonloppuna (lauantai 23.5.2020) mielenkiintoinen talousanalyysi koronaviruksen vaikutuksista matkailuun. Jutun pääajatus oli se, että suomalaiset käyttävät enemmän rahaa ulk

Comments


bottom of page