top of page
Etsi
  • Writer's picture10Bikes - eBike rental

Syksyn tapahtumat

Kesä alkaa taittua loppua kohden, mutta sähköpyörävuokraamon pyörät vielä pyörivät. Kulunut kesä oli todella mielenkiintoinen ja heinäkuu yllätti meidät kiireellisyydellään. Elokuu oli odotetusti hiljaisempi. Silti kesä oli erittäin onnistunut ja antoi paljon ideoita seuraavaa pyöräilykautta varten. Kiitos kaikille Saariston rengastien kävijöille ja sähköpyörän vuokranneille!


 

Vaikka Saariston rengastie alkaakin hiljenemään, on meillä luvassa paljon sähköpyörätapahtumia. Elokuun lopussa järjestämme sähköpyöräretken Ruissaloon. Retki tapahtuu todellisen Ruissalo-tietäjä Harri Palsilan johdolla. Samalla julistamme Muinaistulien yötä ja suuntaamme retkellä ihastuttavaan Villa Bella Vistaan tunnelmoimaan Airistolle aukeavaa merta ja kokkoa. Syyskuussa osallistumme valtakunnalliseen pyöräilyviikkoon teemapäiviin sopivilla tapahtumilla ja uusilla ohjatuilla retkillä. Esimerkiksi lauantaina 12.9. järjestämme retken Liedon vanhalinnalle. Sunnuntaina 13.9. on Pyörällä kaiken ikää -päivä, jolloin kannustamme varsinkin senioreja kanssamme Hopeakettujen sähköpyöräretkelle.

Kaikki ohjatut retkemme löydät facebook-sivumme tapahtumista sekä Turun kaupungin tapahtumakalenterista.


 

Syksyn retket:

· 28.8.2020 Muinaistulien yön sähköpyöräretki

· 7.9.2020 Seitsemän kukkulan kierros (Pyöräilyviikko)

· 12.9.2020 Pyörämatkailupäivä (Pyöräilyviikko)

· 13.9.2020 Hopeakettujen sähköpyöräretki (Pyöräilyviikko)

· 18.9.2020 Kesäkauden päätös: Valot päälle! - iltaretki (LISÄTIETOJA MYÖHEMMIN)


 

Nyt olisi loistava aika toteuttaa työporukalla liikuntapäivä sähköpyöräillen. Voimme järjestää ohjattuja sähköpyöräretkiä pienryhmille. Pyöräretken keston ja kohteen voitte valita itse. Syksyn viileät päivät ovat upeaa aikaa lähteä ulos ihastelemaan talvikauteen valmistautuvaa luontoa. Sähköpyörän selässä kaikki pääsevät nauttimaan ulkoilusta kuntotasoon katsomatta. Jos siis kaipaat työyhteisöllesi ulkoiluohjelmaa, niin ota yhteyttä. Räätälöimme mielellämme koko työporukalle sopivan hyvinvointipäivän!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Äitienpäiväksi ohjelmaa ja lahjavinkki!

Äitienpäivä hengittää niskaan eikä yhtään lahjaideaa ole kädenulottuvilla. Kukat tietysti toimivat aina, mutta olisi kova halu keksiä jotakin uutta ja erityistä. Me sähköpyörävuokraamossa ojennamme au

Commentaires


bottom of page